12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma

Boğazlıyan Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u anma programına Başkanımız Hamdi ERDAL,İlçe Kaymakamı,Cumhuriyet Başsavcısı ve ilgili makamların katılımıyla gerçekleştirildi.

Programda öğrencilerin yapmış olduğu gösterimler ve resim sergileri sunuldu. İstiklal Marşı okuma yarışmasında dereceye giren öğrencimize Başkanımız Hamdi ERDAL tarafından ödül verildi.

Başkanımız Hamdi ERDAL konuşmasında;”Bu programı hazırlayan milli eğitim müdürüne,öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.Bizi Çok duygulandırdılar  sanki o günleri yeniden yaşadık.Her zaman ki duamız Allah bir daha bu millete “İstiklal marşı yazdırmasın”.Dereceye giren öğrencimize başarılar diliyor kendisini tebrik ediyorum inşallah daha büyük mevkilerde görürüz kendilerini.Asımın nesli olmadan ülkemizin geleceğini geçmiş de gördük inşallah daha sağlam adımlar atacağız ve bu ülkenin sonsuza dek yaşayacağına canı gönülden inanıyorum.”diye konuştu.

Bu anlamlı programda emeği geçen Anadolu lisesi öğretmen ve öğrencilerimize şükranlarımı sunar başarılarının devamını dilerim.