10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ

Başkanımız Hamdi ERDAL 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İlçemiz Çağlayan ve Boğazlıyan Haber gazetesini ziyarette bulundu. Medyanın bağımsızlığını en iyi biçimde sağlama hususunda, meslek ilkelerini ve milletimizin hassasiyetlerini dikkate alarak, doğru bilgilendirme görevini en güzel şekilde yapacağına ve demokrasimize katkıda bulunmaya devam edeceğine inanıyorum.
Kendilerine tarafsız ve ilkeli yayından taviz vermeden gazetecilik yaptıklarından dolayı kutlar başarılarının devamını dilerim.
Basın emekçilerinin Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken vefat eden basın mensuplarına Allah’tan rahmet diliyor, bu vesileyle tüm basın çalışanlarını en kalbi duygularımla selamlıyorum.