Başkan Hamdi ERDAL, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“Muhtar köy ya da mahallelerde yerel yönetim idaresinin başıdır. Muhtarlar seçimle işbaşına gelen halkımızın temsilcileridir. Toplumun sosyal ve idari ihtiyaçlarını karşılayan muhtarlık müessesesi, çok yönlü bir kurumdur.

Muhtarlarımızın, kendi sorumluluklarının yanı sıra sosyal açıdan da sahip oldukları önemli görevleri vardır.

Muhtarlarımızla karşılıklı istişare ve fikir alışverişinde bulunarak ilçemizin problemlerine çare üretiyoruz.

İnşallah el birliğiyle bu güzel ilçenin bütün sorunlarını en asgari seviyeye indireceğiz. Bu vesileyle demokrasimizin mihenk taşı olan muhtarlarımızın bu güzel gününü kutluyor, mahalli idarelerimizin gözbebeği olan muhtarlarımıza selam, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.” Dedi.