Belediye Başkanı Hamdi ERDAL, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi ERDAL, mesajında, “Saygıdeğer hemşehrilerim acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bırakarak, yeni bir yıla merhaba demenin sevinci içerisindeyiz. 2018 yılı güzel ilçemiz için birçok olumlu gelişmenin yaşandığı bir yıl oldu. Biz sizlere bir söz vermiştik. Birilerinin değil, herkesin hizmetinde olacağımızın, millete efendi değil hizmetkar olacağımızın sözüydü.  Bu sözümüzü tutarak 2018 yılında güzel işlere imza attık. 7’den 70’e kadın, erkek, genç, yaşlı herkes için projelerimizi hayata geçirdik. Yapmış olduğumuz çalışmalar hep insan odaklı oldu. Ben değil, biz anlayışıyla, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara imza attık. Göreve geldiğimiz günden bugüne nasıl ki sosyal belediyecilik adına önemli işlere imza attıysak, bundan sonra da imza atmayı sürdüreceğiz. Boğazlıyan için, sizler için var gücümüzle çalışacağız. Durmadan, yılmadan sizler için en güzelini ortaya koyacağız. Çünkü siz en iyisine layıksınız sevgili kardeşlerim. Biz size verdiğimiz sözleri yerine getirmek adına durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Siz değerli hemşehrilerimize ne yapsak az. Allah birliğimizi, beraberliğimiz daim kılsın. Yeni yıl, yeni umutları beraberinde getirsin. Boğazlıyan için hayırlı bir yıl olmasını diliyorum.