BOĞAZLIYAN BÜYÜMEYE GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR

Bugüne kadar verdiği tüm sözleri yerine getirerek, hemşerilerinin hizmetine sunan Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi ERDAL; ilçede sosyal, sportif ve kültürel alanlarda hızlı bir değişim ve dönüşüm yılı olarak belirlenen bu dönemde ilçede dev yatırımları bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

Gerçekleştirdiği projelerle Boğazlıyan’ın gelişimini hızlandıran, kentleşme ve kentlileşme hamlesi ile devam eden Hayvan pazarı üzerinin Güneş Enerji panelleriyle kaplanması, kongre Merkezi ve Yüzme havuzu projelerine hız kesmeden devam ediyoruz.

“2014 yılı Mart ayında aldığımız hizmet bayrağını en yükseğe çıkarma adına canla başla çalışıyoruz. İlçemizin eksikliklerini, vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirme adına yeni yeni hizmet alanları oluşturarak, dev projelerin adımlarını atıyoruz. Bir günü ikiyle çarptığımız bu hizmet seferberliğinde Boğazlıyan’ın geleceğini inşa ediyor, ilçemizin sosyal, kültürel, eğitsel ve sportif alanda büyümesini sağlıyoruz.

Boğazlıyan için sözünde durduğumuz dev projelerimizde olduğu gibi bu büyük eserlere de mührümüzü vuracağız. Ekibimizle birlikte tüm detayları hesap ederek çalışıyoruz. Şimdiden Boğazlıyan’a hayırlı ve uğurlu olsun”