İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ KERMES DE BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN BÜYÜK JEST

İlçemiz Müftülüğünce Türkiye Diyanet Vakfı Boğazlıyan Şubesi’nce yapımı son aşamaya getirilen Kur’an Kursu İnşaatı yararına Kermes düzenlendi. Kermes 30 Nisan – 4 Mayıs 2018  tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kermesin açılışı Pazartesi günü yapıldı. Açılışa Belediye Başkanımız Hamdi ERDAL, İlçe Müftüsü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, daire amirleri, din görevlileri ve Boğazlıyan halkı katıldı.

Kermes açılışını yapan Belediye Başkanımız Hamdi ERDAL, Merkez Çarşı Camii’ne yapılacak olan çevre düzenlemesi ve şadırvan yapımı için yardım sözü verdi. İlçe müftüsü Mehmet GÜLER, başkanımızın bu yardımı için teşekkür etti. Bunun Boğazlıyan ve Boğazlıyan Merkez Çarşı Camisi için çok büyük bir yardım olduğunu söyledi. Daha sonra hep birlikte dualarla kermesin açılışını gerçekleştirildi.

Kermeste emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.