İLÇEMİZ AK PARTİ KARARGAH AÇILIŞ TÖRENİ

AK Parti İlçe karargahı açılış töreni düzenlendi. Açılışa Başbakan yardımcısı Bekir BOZDAĞ, Yozgat milletvekili adayı İskender MİNAR, Sibel YILDIRIM, Belediye Başkanımız Hamdi ERDAL, AK Parti Teşkilatı ve halkımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış töreninde konuşma yapan Başkanımız “Karargahlar bizim hep umut kaynağımız, gücümüz olmuştur bu karargahta Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Biz hizmete gelmeden önce ki sloganımız “Yaparsa Hamdi ERDAL Yapar” diyorduk çok şükür kazandık ve hizmetlerimizi yaptık yapmayada devam edeceğiz şimdi ise “Yaparsa AK Parti Yapar”sloganlarıyla elimizden gelen bütün çabayı ve gayreti göstereceğiz. Bu hizmet aşkıyla yola çıkan bütün kardeşlerime, Milletvekili adaylarımıza, AK Parti Teşkilatına ve Halkımıza başarılar diliyorum.” dedi. Bekir Bozdağın ve adaylarımızın konuşmalarının ardından kurdele kesimiyle açılışa son verildi.