Yeni Şelalemiz İlçemize Hayırlı olsun

Kaymakam Kemal Bey parkı,düğün salonu ve restoran yanına Şelale yapımı için temellerimizi attık ve hızla inşasına devam ediyoruz.

Boğazlıyan girişine güzellik katacak olan 4 kademeden oluşan 35 metre eninde ve 8 metre yüksekliğinde olan Akan Şelale projesi için, Kaymakam Kemal Bey parkı yanına yapılmasına karar verildi.

Başkanımız Hamdi Erdal ilçeyi her geçen gün daha da yaşanabilir bir kent yapabilmek için çalışıyoruz.
Boğazlıyanı’mızı cazibe merkezi yapabilmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız ilçemize girerken büyüleyici güzelliği ile herkesi karşılayacak dev şelalemizin temelini attık. Boğazlıyan Girişinde bununan Kaymakam Kemal bey parkında duvardan aşağıya doğru akacak bir yapay şelalenin çevresinde su ve ışık oyunları, ve doğal kayalardan oluşan bir kaya bahçesi, kaya bahçesinin önünde de dinlenme ve fotoğraf çektirme alanları olacak. bu çalışmalar ilçemize ayrı bir renk katacak. Şelalenin ilçemizin güzelliğine güzellik katacağını düşünüyoruz. Şelalemizin Boğazlıyanı’mıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. İlçemiz projelerimizle değişimi yaşamaya devam edecek.”

Herşey Boğazlıyan için