TAYİNİ ÇIKAN HAKİM VE SAVCILARA VEDA YEMEĞİ

Hâkimler Savcılar Kurulu’nun (HSK) Adli ve İdari Yargı 2018 Yılı Kararnamesi ile tayinleri çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Murat DİLSİZ, hakimler ve Cumhuriyet Savcıları için Boğazlıyan Meslek Yüksekokulunda veda yemeği düzenlendi.
Veda programına Belediye Başkanımız, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü, İlçe kaymakamı, Belde Belediye Başkanları, STK Temsilcileri, hâkim ve savcılar ile eşleri katıldı.

“Hoş bir seda bırakarak gidiyorlar”

Hâkim ve savcılara yeni görevlerinde başarılar dileyerek yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkanımız Hamdi ERDAL, “Görevde bulunduğum 4 yıl içerisinde gönderdiğimiz arkadaşlarımızın çok yakın ilgi ve desteğini gördüm. Zor bir süreçte beraber çalıştık. Bu süreç içerisinde devletin birliği ve bütünlüğü için yapılacak olan çalışmalarda sağ olsunlar idareye sonuna kadar yardımcı olmaya çalıştılar. Bizler de kapımızı sürekli açık tutmaya çalıştık. İnşallah gittikleri yerlerde de buradaki başarının daha üstününü, en acil ihtiyaç olan adalet hizmetini vererek orada da yürütmeye çalışacaklarına inanıyorum ve gittikleri yerlerde kendilerini de ziyarete gideceğiz inşallah” diye konuştu.
Programda Belediye Başkanımız ile protokol üyeleri tarafından tayini çıkan hâkim ve savcılara teşekkür plaketi ve hediyeler verildi.

Bu duygu ve düşüncelerle tayini çıkan hâkim ve savcılarımıza çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.